دستور پخت
بادمجان شکم پر
30 دقیقه
شام
4 نفر
آماده سازی 10
دقیقه
دقیقه
پخت 20
دقیقه
دقیقه
کالری 890
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
| بادمجان قلمی | ۴ عدد |
| گوشت چرخکرده | ۱۵۰ گرم |
| چاشنی باربیکیو مری جوی | ۵۰ گرم |
| پیاز | 1عدد |
| فلفل دلمه ای | 1عدد |
| گوجه فرنگی | 1عدد |
| پنیر موزرلا | 100گرم |
موادلازم بادمجان شکم پر:
طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست گرفته و اطرافش را چرب کرده و در ایرفرایر یا تابه سرخ میکنیم. در تابه ای پیاز خرد شده سرخ کرده سپس گوشت و فلفل و گوجه و در آخر چاشنی باربیکیو مری جوی را اضافه میکنیم.
بادمجان را شکاف ایجاد کرده و درونش را از ترکیب آماده شده پر کرده و ۱۰ دقیقه دیگر در ایرفرایر با ۱۸۵ درجه میپزیم. در آخر پنیر را اضافه کرده و بعد از طلایی شدن پنیر بادمجان شکم پر آماده است
طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست گرفته و اطرافش را چرب کرده و در ایرفرایر یا تابه سرخ میکنیم. در تابه ای پیاز خرد شده سرخ کرده سپس گوشت و فلفل و گوجه و در آخر چاشنی باربیکیو مری جوی را اضافه میکنیم.
بادمجان را شکاف ایجاد کرده و درونش را از ترکیب آماده شده پر کرده و ۱۰ دقیقه دیگر در ایرفرایر با ۱۸۵ درجه میپزیم. در آخر پنیر را اضافه کرده و بعد از طلایی شدن پنیر بادمجان شکم پر آماده است با
آشپزی کنید





