دستور پخت
بال و بلال تند و شیرین
45 دقیقه
ناهار
2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
| بال و کتف مرغ | ۸ تکه |
| بلال | ۲ عدد برش خرده |
| آرد سفید | ۱ قاشق سوپ خوری |
| نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپ خوری |
| شکر قهوه ای | ۱ قاشق سوپ خوری |
| کنجد | 1 قاشق سوپ خوری |
| روغن زیتون | 2 قاشق سوپ خوری |
| چاشنی مکزیکی مری جوی | 2 قاشق سوپ خوری |
| آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
آرد و نشاسته و شکر و چاشنی و روغن و کنجد را مخلوط کرده و در صورت نیاز کمی آب اضافه میکنیم تا به غلظت مناسبی برسد
بال ها و بلال را با سس آماده طعم دار کرده و و نیم ساعت استراحت میدهیم
سپس در ایر فرایر چیده و ۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم.
با
آشپزی کنید


