دستور پخت
جامبو شلز اسفناج
30 دقیقه
ناهار
4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
| پاستا جامبو شلز | 120 گرم |
| اسفناج | 250 گرم |
| پنیر خامه ای | 150 گرم |
| پنیر پارمزان | ۲۰ گرم |
| تخم مرغ | ۱ عدد |
| گوجه فرنگی | ۳ عدد |
| پیاز | ۱ عدد |
| سیر | ۲ حبه |
| چاشنی ترش انار مریجوی | ۵۰ گرم |
| روغن مایع یا زیتون | ۴۰ گرم |
طرز تهیه:
برای تهیه سس
پیاز و گوجه و سیر را به روغن آغشته کرده و در فر یا ابرفرایر ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه میپزیم
سپس در ظرفی منتقل کرده و همراه چاشنی مریجوی بلند میکنیم تا یکدست شود
اسفناج هارا بخار پز کرده و ساتوری میکنیم به همراه پنیر ها و تخم مرغ ترکیب میکنیم
و در قیف میریزیم و درون شلزهایی که از قبل در آب و نمک ۸ دقیقه جوشانده و آبکش کرده ایم را پر میکنیم
سس آماده شده را در تابه ای با کمی روغن ریخته و هم میزنیم تا بجوش آید سپس پاستا ها را روی سس ها میچینیم و حرارت متوسط با درب بسته به مدت ۸-۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا جا بیوفتد
سپس آماده سرو میباشد
با
آشپزی کنید

