دستور پخت
پیتزا مرغ یونانی
30 دقیقه
ناهار
2 نفر
آماده سازی 5
دقیقه
دقیقه
پخت 30
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
| خمیر یا نان پیتزا آماده | 2عدد |
| سینه مرغ مکعبی برش خورده | ۳۵۰ گرم |
| چاشنی یونانی مری جوی | 20 گرم |
| پیاز | 1عدد |
| فلفل دلمه ای یا کاپی | ۱ عدد |
| پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
| روکولا | مقداری |
طرز تهیه پیتزا مرغ یونانی:
مرغ های نگینی خرد شده را با پیاز نگینی خرد شده و چاشنی یونانی مری جوی طعم دار کرده و یکی دو ساعت استراحت میدهیم.
خمیر پیتزا را در ظرف گذاشته و پنیر ریخته و مرغ ها را به همراه سبزیجات روی پنیر چیده و روی آن نیز کمی پنیر ریخته و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم.
مرغ های نگینی خرد شده را با پیاز نگینی خرد شده و چاشنی یونانی مری جوی طعم دار کرده و یکی دو ساعت استراحت میدهیم.
خمیر پیتزا را در ظرف گذاشته و پنیر ریخته و مرغ ها را به همراه سبزیجات روی پنیر چیده و روی آن نیز کمی پنیر ریخته و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم. با
آشپزی کنید





