دستور پخت

پاستا گیاهی

  • 35 دقیقه
  • ناهار
  • 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

اسپاگتی ۱/۴ ۳۰۰ گرم
سویا خشک ۷۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ تکه
فلفل سبز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین به میزان دلخواه
چاشنی زعفرانی ۵۰ گرم
طرز تهیه: سویا را یک ربع با آب ولرم خیس کرده و آبکش میکنیم سبزیجات را ریز خرد کرده یا رنده درشت میزنیم و سرخ کرده سپس سویا و ادویه ها و رب و در آخر چاشنی زعفران را اضافه کرده و نصف لیوان آب ریخته و با درب بسته ده دقیقه حرارت ملایم قرار داده تا جا بیوفتد. ماکارونی ها را در آب جوش که کمی نمک ریخته ایم قرار داده و ۵-۶ دقیقه میجوشانیم در اواخر پخت کمی روغن ریخته سپس آبکش میکنیم. کف قابلمه را چرب کرده به دلخواه نان قرارداده و لابلای هم ماکارونی و مواد چیده و ده دقیقه حرارت متوسط گذاشته تا بخار کند و ته دیگ طلایی شود. ماکارونی آماده سرو میباشد.
پیمایش به بالا