دستور پخت

جامبو شلز اسفناج

  • 30 دقیقه
  • ناهار
  • 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

پاستا جامبو شلز 120 گرم
اسفناج 250 گرم
پنیر خامه ای 150 گرم
پنیر پارمزان ۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
چاشنی ترش انار مریجوی ۵۰ گرم
روغن مایع یا زیتون  ۴۰ گرم
طرز تهیه: برای تهیه سس پیاز و گوجه و سیر را  به روغن آغشته کرده و در فر یا ابرفرایر ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه میپزیم سپس در ظرفی منتقل کرده و همراه چاشنی مریجوی بلند میکنیم تا یکدست شود اسفناج هارا بخار پز کرده و ساتوری میکنیم به همراه پنیر ها و تخم مرغ ترکیب میکنیم و در قیف میریزیم و درون شلزهایی که از قبل در آب و نمک ۸ دقیقه جوشانده و آبکش کرده ایم را پر میکنیم سس آماده شده را در تابه ای با کمی روغن ریخته و هم میزنیم تا بجوش آید سپس پاستا ها را روی سس ها میچینیم و حرارت متوسط با درب بسته به مدت ۸-۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا جا بیوفتد سپس آماده سرو میباشد
پیمایش به بالا