دستور پخت
خوراک قارچ
- 10 دقیقه
- ناهار
- 4 نفر
آماده سازی 10
دقیقه
دقیقه
پخت 25
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
قارچ دکمه ای | 250 گرم |
آبلیمو تازه | 20گرم |
پیازچه | 50 گرم |
جعفری | 30 گرم |
روغن مایع | 30 گرم |
چاشنی سیر و کره مری جوی | 40 گرم |
طرز تهیه خوراک قارچ:
جعفری و پیازچه را ریز خرد میکنیم.
در تابه ای روغن ریخته و گرم کرده، پیازچه را تفت داده سپس قارچ ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی نرم شود. آبلیمو را اضافه میکنیم.
چاشنی سیر و کره مری جوی و جعفری را اضافه کرده درب تابه را میبندیم تا کاملا بپزد.
این خوراک را میتوان به عنوان پیش غذا یا دورچین استفاده کرد یا به عنوان غذای اصلی با نان سرو کرد.
با آشپزی کنید