دستور پخت

املت مکزیکی

  • 15 دقیقه
  • صبحانه
  • 2 نفر
آماده سازی 5
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

تخم مرغ 2عدد
گوجه فرنگی 1عدد
گشنیز 20 گرم
پیاز 1عدد
ذرت 30 گرم
چاشنی مکزیکی مری جوی 1 قاشق سوپ خوری
نان ترتیلا 2عدد
پنیر موزرلا ورقه ای 50 گرم
مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی: املت-مکزیکی طرز تهیه: سبزیجات را نگینی ریز خرد کرده در تابه با روغن تفت میدهیم سپس چاشنی مکزیکی مری جوی را اضافه میکنیم در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال زده و ازسبزیجات در تابه جدا قرار داده ایم میریزیم ، بعد از چند دقیقه نان ترتیلا را روی آن قرار داده تا مواد کامل بپزد املت را برگردانده وپنیر ورقه ای و نان روی آن قرار داده تا کمی سرخ شود دو طرف را که سرخ کردیم املت مکزیکی آماده سرو میباشد
پیمایش به بالا