دستور پخت

بال و بلال تند و شیرین

  • 45 دقیقه
  • ناهار
  • 2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

بال و کتف مرغ  ۸ تکه
 بلال ۲ عدد برش خرده
آرد سفید ۱ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای ۱ قاشق سوپ خوری
 کنجد 1 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
چاشنی مکزیکی مری جوی 2 قاشق سوپ خوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه:
 آرد و نشاسته و شکر و چاشنی و روغن و کنجد را مخلوط کرده و در صورت نیاز کمی آب اضافه میکنیم تا به غلظت مناسبی برسد
 بال ها و بلال را با سس آماده طعم دار کرده و و نیم ساعت استراحت میدهیم
سپس در ایر فرایر چیده و ۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم.
پیمایش به بالا