دستور پخت
بال و بلال تند و شیرین
- 45 دقیقه
- ناهار
- 2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
بال و کتف مرغ | ۸ تکه |
بلال | ۲ عدد برش خرده |
آرد سفید | ۱ قاشق سوپ خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق سوپ خوری |
کنجد | 1 قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | 2 قاشق سوپ خوری |
چاشنی مکزیکی مری جوی | 2 قاشق سوپ خوری |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
آرد و نشاسته و شکر و چاشنی و روغن و کنجد را مخلوط کرده و در صورت نیاز کمی آب اضافه میکنیم تا به غلظت مناسبی برسد
بال ها و بلال را با سس آماده طعم دار کرده و و نیم ساعت استراحت میدهیم
سپس در ایر فرایر چیده و ۲۰۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم.
با آشپزی کنید