دستور پخت
گراتن اسفناج
- 35 دقیقه
- شام
- 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 20
دقیقه
دقیقه
کالری 1650
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
سیب زمینی | ۴۰۰گرم |
روغن مایع | ۳۰ گرم |
چاشنی یونانی مری جوی | ۵۰ گرم |
آرد | 2۰ گرم |
اسفناج | ۳۰۰ گرم |
کره | 3۰ گرم |
شیر | 30 سی سی |
جوز هندی | به مقدار لازم |
پنیر موزرلا | 150گرم |
سیر | 2حبه |
پیاز | 1عدد |
مواد لازم برای گراتن اسفناج:
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پخته ،پوست گرفته و اسلایس میکنیم و در کف ظرف مناسب فر میچینیم. سیر و پیاز را تفت داده سپس اسفناج های خرد شده را اضافه میکنیم و در حدی که آب اسفناج کشیده شود میپزیم سپس چاشنی یونانی مری جوی را اضافه کرده و پس از یکدست شدن روی سیب زمینی ها قرار میدهیم.
در ظرفی دیگر آرد و کره را تفت داده و شیر را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست و کمی غلیظ شود،
در آخر مقداری رنده جوز هندی اضافه میکنیم و سس آماده شده را روی اسفناج ها میریزیم و روی آن را پنیر موزرلا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم .گراتن اسفناج آماده است.
با آشپزی کنید