دستور پخت

گراتن اسفناج

  • 35 دقیقه
  • شام
  • 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 20
دقیقه
کالری 1650
کیلوکالری

مواد اولیه

سیب زمینی ۴۰۰گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
چاشنی یونانی مری جوی ۵۰ گرم
آرد 2۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
کره  3۰ گرم
شیر 30 سی سی
جوز هندی به مقدار لازم
پنیر موزرلا 150گرم
سیر 2حبه
پیاز 1عدد
مواد لازم برای گراتن اسفناج: گراتن-اسفناج طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته ،پوست گرفته و اسلایس میکنیم و در کف ظرف مناسب فر میچینیم. سیر و پیاز را تفت داده سپس اسفناج های خرد شده را اضافه میکنیم و در حدی که آب اسفناج کشیده شود میپزیم سپس چاشنی یونانی مری جوی را اضافه کرده و پس از یکدست شدن روی سیب زمینی ها قرار میدهیم. در ظرفی دیگر آرد و کره را تفت داده و شیر را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست و کمی غلیظ شود، طرز-تهیه-گراتن-اسفناج در آخر مقداری رنده جوز هندی اضافه میکنیم و سس آماده شده را روی اسفناج ها میریزیم و روی آن را پنیر موزرلا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه میپزیم .گراتن اسفناج آماده است.
پیمایش به بالا