چاشنی ترش
انرژی 22
چربی 2.25
نمک 1.65
ماندگاری 12 ماه

چاشنی ترش با ترکیبی بی‌نظیر از آب انار ، ادویه‌جات معطر و طعم‌دهنده‌های طبیعی، طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی به مرغ، ماهی و سبزیجات شما می‌بخشد.استفاده از انار در چاشنی های محلی شمال ایران مرسوم است و از طعم های لذیذ برای پخت و پز محسوب میشود.

برای طعم‌دار کردن مرغ، ماهی یا گوشت، کافی است۷۰گرم از چاشنی را به ازای هر کیلوگرم گوشت به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه ساعت در یخچال قرار دهید.

برای آموزش پخت انواع غذا با این چاشنی به شیوه های پخت پیشنهادی مراجعه کنید.

مزایای استفاده از چاشنی مایع ترش:

  • استفاده آسان و سریع
  • مناسب برای انواع گوشت، مرغ و سبزیجات
  • غلظت بالا

 

 

نوع محصول

1 کیلوگرمی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چاشنی ترش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا