دستور پخت
دیپ بادمجان دودی
25 دقیقه
شام
2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
| بادمجان | ۳ عدد |
| گوجه فرنگی | ۱ عدد |
| پیاز | ۱ عدد |
| سیر | ۲-۳ حبه |
| چاشنی باربیکو مری جوی | ۵۰ گرم |
| ارده | ۴۰ گرم |
طرز تهیه:
بادمجان و سیر و پیاز و گوجه را در فر یا ایر فرایر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم
سپس پوست گرفته و به همراه چاشنی و ارده در غذا ساز میزنیم تا یکدست شود
سپس همراه نان پیتا تست شده سرو میکنیم.
با
آشپزی کنید





