دستور پخت
پاستا گیاهی
35 دقیقه
ناهار
4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
اسپاگتی ۱/۴ | ۳۰۰ گرم |
سویا خشک | ۷۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۲ عدد |
ساقه کرفس | ۲ تکه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه | ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین | به میزان دلخواه |
چاشنی زعفرانی | ۵۰ گرم |
طرز تهیه:
سویا را یک ربع با آب ولرم خیس کرده و آبکش میکنیم سبزیجات را ریز خرد کرده یا رنده درشت میزنیم و سرخ کرده سپس سویا و ادویه ها و رب و در آخر چاشنی زعفران را اضافه کرده و نصف لیوان آب ریخته و با درب بسته ده دقیقه حرارت ملایم قرار داده تا جا بیوفتد. ماکارونی ها را در آب جوش که کمی نمک ریخته ایم قرار داده و ۵-۶ دقیقه میجوشانیم در اواخر پخت کمی روغن ریخته سپس آبکش میکنیم. کف قابلمه را چرب کرده به دلخواه نان قرارداده و لابلای هم ماکارونی و مواد چیده و ده دقیقه حرارت متوسط گذاشته تا بخار کند و ته دیگ طلایی شود. ماکارونی آماده سرو میباشد.
با آشپزی کنید