دستور پخت

استیک مرغ با پوره سیب زمینی

  • 35 دقیقه
  • ناهار
  • 2 نفر
آماده سازی 35
دقیقه
پخت 25
دقیقه
کالری 1026
کیلوکالری

مواد اولیه

سینه مرغ برش استیکی  ۲۰۰-۲۵۰ گرم
سیب زمینی آبپز ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
چاشنی سیرو کره مری جوی ۳۰ گرم
سبزیجات معطر خشک به مقدار لازم
موادلازم برای تهیه استیک مرغ با پوره سیب زمینی: طرز تهیه: سینه مرغ را با ۱۵ گرم از چاشنی سیر و کره مری جوی، سبزیجات معطر و روغن طعم دار کرده و نیم ساعت استراحت میدهیم. در تابه ای سیب زمینی و‌شیر و چاشنی را حرارت داده و مرتب هم میزنیم تا غلظت بگیرد چاشنی و سبزی معطر را افزوده و پس از یکدست شدن کنار گذاشته تا کمی خنک شود استیک-مرغ-با-چاشنی-سیر-و-کره-مری-جوی در تابه گریل حرارت بالا دو طرف سینه مرغ های طعم دار شده را میپزیم.استیک مرغ با پوره سیب زمینی سرو میکنیم.
پیمایش به بالا