دستور پخت

بادمجان شکم پر

  • 30 دقیقه
  • شام
  • 4 نفر
آماده سازی 10
دقیقه
پخت 20
دقیقه
کالری 890
کیلوکالری

مواد اولیه

بادمجان قلمی ۴ عدد
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
چاشنی باربیکیو مری جوی ۵۰ گرم
پیاز 1عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
گوجه فرنگی 1عدد
پنیر موزرلا 100گرم
موادلازم بادمجان شکم پر: مواد لازم بادمجان شکم پر طرز تهیه: بادمجان ها را با پوست گرفته و اطرافش را چرب کرده و در ایرفرایر یا تابه سرخ میکنیم. در تابه ای پیاز خرد شده سرخ کرده سپس گوشت و فلفل و گوجه و در آخر چاشنی باربیکیو مری جوی را اضافه میکنیم. بادمجان شکم پر بادمجان را شکاف ایجاد کرده و درونش را از ترکیب آماده شده پر کرده و ۱۰ دقیقه دیگر در ایرفرایر با ۱۸۵ درجه میپزیم.  در آخر پنیر را اضافه کرده و بعد از طلایی شدن پنیر بادمجان شکم پر آماده است
پیمایش به بالا