دستور پخت

خوراک قارچ

  • 10 دقیقه
  • ناهار
  • 4 نفر
آماده سازی 10
دقیقه
پخت 25
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

قارچ دکمه ای 250 گرم
آبلیمو تازه 20گرم
پیازچه 50 گرم
جعفری 30 گرم
روغن مایع 30 گرم
چاشنی سیر و کره مری جوی 40 گرم
طرز تهیه خوراک قارچ: جعفری و پیازچه را ریز خرد میکنیم. در تابه ای روغن ریخته و گرم کرده، پیازچه را تفت داده سپس قارچ ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کمی نرم شود. آبلیمو را اضافه میکنیم. چاشنی سیر و کره مری جوی  و جعفری را اضافه کرده درب تابه را میبندیم تا کاملا بپزد. این خوراک را میتوان به عنوان پیش غذا یا دورچین استفاده کرد یا به عنوان غذای اصلی با نان سرو کرد.
پیمایش به بالا