دستور پخت

دیپ بادمجان دودی

  • 25 دقیقه
  • شام
  • 2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

 بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲-۳ حبه
 چاشنی باربیکو مری جوی ۵۰ گرم
ارده ۴۰ گرم
طرز تهیه:
بادمجان و سیر و پیاز و گوجه را در فر یا ایر فرایر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم
 سپس پوست گرفته و به همراه چاشنی و ارده در غذا ساز میزنیم تا یکدست شود
سپس همراه نان پیتا تست شده سرو میکنیم.
پیمایش به بالا