دستور پخت
دیپ بادمجان دودی
- 25 دقیقه
- شام
- 2 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 15
دقیقه
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
بادمجان | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲-۳ حبه |
چاشنی باربیکو مری جوی | ۵۰ گرم |
ارده | ۴۰ گرم |
طرز تهیه:
بادمجان و سیر و پیاز و گوجه را در فر یا ایر فرایر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم
سپس پوست گرفته و به همراه چاشنی و ارده در غذا ساز میزنیم تا یکدست شود
سپس همراه نان پیتا تست شده سرو میکنیم.
با آشپزی کنید