دستور پخت

پاستا مرغ ترش

  • 15 دقیقه
  • ناهار
  • 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
پخت 15
دقیقه
کالری 1250
کیلوکالری

مواد اولیه

پاستا ۱۳۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
گردو ۳۰ گرم
سیر ۲ حبه
روغن مایع ۴۰ گرم
چاشنی ترش مری جوی ۲۵ گرم
آرد  ۲۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
 پاستا را در آب و مقداری نمک ۸-۷ دقیقه میجوشانیم سپس کنار گذاشته ( کمی روغن اسپری میکنیم‌که به هم نچسبند)
 در تابه ای روغن ریخته و مرغ های خرد شده را تفت میدهیم.
 سیر و گردو را با هم له کرده و چاشنی مرغ ترش مری جوی را اضافه کرده و پس از یکدست شدن به مرغ ها اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و در آخر پاستا و دوباره کمی چاشنی اضافه کرده و تفت داده سپس پاستا آماده سرو میباشد.
پیمایش به بالا