دستور پخت
کوکوبادمجان
- 35 دقیقه
- ناهار
- 4 نفر
آماده سازی 15
دقیقه
دقیقه
پخت 20
دقیقه
دقیقه
کالری 1030
کیلوکالری
کیلوکالری
مواد اولیه
بادمجان | ۵۰۰ گرم(۴-۵عدد) |
چاشنی کره زعفران مری جوی | ۲-۱ قاشق سوپ خوری |
شوید | ۴۰ گرم |
پیازچه | ۴۰ گرم |
روغن مایع سرخ کردنی | ۴۰ گرم (۲-۳ قاشق سوپ خوری) |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد |
آرد | ۳۰ گرم(۱/۵ قاشق سوپ خوری) |
مواد لازم برای کوکو بادمجان:
طرز تهیه:
کوکو بادمجان پخت ساده ای دارد و سریع آماده میشود.بادمجان ها را در ایر فرایر یا فر میپزیم.پس از پخت، بادمجان ها را پوست گرفته و ساطوری میکنیم.بادمجان های آماده شده را با پیازچه، شوید ساطوری شده ، چاشنی کره و زعفران مری جوی، تخم مرغ و آرد مخلوط میکنیم تا یکدست شود
به تابه روغن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا داغ شود. ترکیب آماده شده را به تابه اضافه و کوکو را سرخ میکنیم.
کوکوی بادمجان آماده است.
با آشپزی کنید