سرخ کردنی

پیتزا مرغ یونانی

پیتزا مرغ یونانی

طرز تهیه پیتزا مرغ یونانی: مرغ های نگینی خرد شده را با پیاز نگینی خرد شده و چاشنی یونانی مری جوی طعم دار کرده و یکی دو ساعت استراحت میدهیم.   خمیر پیتزا را در ظرف گذاشته و پنیر ریخته و مرغ ها را به همراه سبزیجات روی پنیر چیده و روی آن نیز کمی …

پیتزا مرغ یونانی ادامه »

پیتزا یونانی

کتلت نخود

مواد لازم کتلت نخود: طرز تهیه: سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آب آن را جدا میکنیم نخود پخته و نان وگشنیز را در غذا ساز میزنیم تا نرم شود در ظرفی همه را به همراه چاشنی و ادویه و تخم مرغ ترکیب کرده و ورز میدهیم تا منسجم و یکدست شود سپس …

کتلت نخود ادامه »

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر

موادلازم بادمجان شکم پر: طرز تهیه: بادمجان ها را با پوست گرفته و اطرافش را چرب کرده و در ایرفرایر یا تابه سرخ میکنیم. در تابه ای پیاز خرد شده سرخ کرده سپس گوشت و فلفل و گوجه و در آخر چاشنی باربیکیو مری جوی را اضافه میکنیم. بادمجان را شکاف ایجاد کرده و درونش …

بادمجان شکم پر ادامه »

گراتن اسفناج

گراتن اسفناج

مواد لازم برای گراتن اسفناج: طرز تهیه: سیب زمینی ها را پخته ،پوست گرفته و اسلایس میکنیم و در کف ظرف مناسب فر میچینیم. سیر و پیاز را تفت داده سپس اسفناج های خرد شده را اضافه میکنیم و در حدی که آب اسفناج کشیده شود میپزیم سپس چاشنی یونانی مری جوی را اضافه کرده …

گراتن اسفناج ادامه »

کوکو-بادمجان

کوکوبادمجان

مواد لازم برای کوکو بادمجان: طرز تهیه: کوکو بادمجان پخت ساده ای دارد و سریع آماده میشود.بادمجان ها را در ایر فرایر یا فر میپزیم.پس از پخت، بادمجان ها را پوست گرفته و ساطوری میکنیم.بادمجان های آماده شده را  با پیازچه، شوید ساطوری شده ، چاشنی کره و زعفران مری جوی، تخم مرغ و آرد …

کوکوبادمجان ادامه »

املت-مکزیکی

املت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی: طرز تهیه: سبزیجات را نگینی ریز خرد کرده در تابه با روغن تفت میدهیم سپس چاشنی مکزیکی مری جوی را اضافه میکنیم در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال زده و ازسبزیجات در تابه جدا قرار داده ایم میریزیم ، بعد از چند دقیقه نان ترتیلا را روی …

املت مکزیکی ادامه »

دیپ بادمجان دودی

دیپ بادمجان دودی

طرز تهیه: بادمجان و سیر و پیاز و گوجه را در فر یا ایر فرایر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه میپزیم  سپس پوست گرفته و به همراه چاشنی و ارده در غذا ساز میزنیم تا یکدست شود سپس همراه نان پیتا تست شده سرو میکنیم.

پیمایش به بالا