کبابی

پاستا مرغ ترش

پاستا مرغ ترش

طرز تهیه:  پاستا را در آب و مقداری نمک ۸-۷ دقیقه میجوشانیم سپس کنار گذاشته ( کمی روغن اسپری میکنیم‌که به هم نچسبند)  در تابه ای روغن ریخته و مرغ های خرد شده را تفت میدهیم.  سیر و گردو را با هم له کرده و چاشنی مرغ ترش مری جوی را اضافه کرده و پس …

پاستا مرغ ترش ادامه »

بال و بلال تند و شیرین

بال و بلال تند و شیرین

طرز تهیه:  آرد و نشاسته و شکر و چاشنی و روغن و کنجد را مخلوط کرده و در صورت نیاز کمی آب اضافه میکنیم تا به غلظت مناسبی برسد  بال ها و بلال را با سس آماده طعم دار کرده و و نیم ساعت استراحت میدهیم سپس در ایر فرایر چیده و ۲۰۰ درجه ۲۰ …

بال و بلال تند و شیرین ادامه »

استیک مرغ و‌پوره سیب زمینی

استیک مرغ با پوره سیب زمینی

موادلازم برای تهیه استیک مرغ با پوره سیب زمینی: طرز تهیه: سینه مرغ را با ۱۵ گرم از چاشنی سیر و کره مری جوی، سبزیجات معطر و روغن طعم دار کرده و نیم ساعت استراحت میدهیم. در تابه ای سیب زمینی و‌شیر و چاشنی را حرارت داده و مرتب هم میزنیم تا غلظت بگیرد چاشنی …

استیک مرغ با پوره سیب زمینی ادامه »

پاستا-گیاهی

پاستا گیاهی

طرز تهیه: سویا را یک ربع با آب ولرم خیس کرده و آبکش میکنیم سبزیجات را ریز خرد کرده یا رنده درشت میزنیم و سرخ کرده سپس سویا و ادویه ها و رب و در آخر چاشنی زعفران را اضافه کرده و نصف لیوان آب ریخته و با درب بسته ده دقیقه حرارت ملایم قرار …

پاستا گیاهی ادامه »

پیمایش به بالا